Healing er en af de ældste praksisser inden for helbredelse, det er virkningsfuldt og en super god støtte til
mange former for almindelige sundhedsbehandlinger.
Du og jeg arbejder sammen med de mange energier der konstant hvirvler omkring os, både udenpå og indeni.
Jeg sætter mig selv til side for at være kanal for disse energier. De energier du har brug for her og nu. Vores åndlige guider vil guide og hjælpe mig til at du kan finde større forståelse for dit liv og dine reaktioner. Sammen vil vi give dig en vis og indsigtsfuld viden om dig selv som menneske og sjæl.

Healingen vil muligvis bringe mange følelser frem under og efter behandlingen og det kan være du bliver
følelsesmæssigt udfordret. Men jeg vil støtte og guide dig til en bedre forståelse for dine reaktioner.
Under behandlingen danner vi et samarbejde der gør at du kan gå herfra mere selvbevidst og selverkendende.
Vi starter med en samtale hvor jeg vil bruge Clairvoyancen til at finde frem til hvad der er i fokus i dit liv, lige her og nu. Derefter vil jeg evt. lave akupressur på dig, enten hvor du sidder på en stol eller ligger på briksen. 
Akupressur er små forsigtige tryk på kroppen, disse tryk vil få energi blokeringer løsnet og energien vil igen flyde frit i din krop. Efter akupressuren er din krop mere modtagelig for energi arbejdet.
Under energi arbejdet, som er det sidste vigtige skridt i din behandling, ligger du trygt og varmt på briksen og jeg vil i en flydende strøm kanalisere og sende de energier til dig du har behov for her og nu. Jeg vil muligvis blive guidet til undervejs at skulle lægge hånd på dig, bruge klokker, klangskåle eller måske synge et mantra for dig. Dette vil jeg dog informere dig om under arbejdet.
Energierne vil typisk arbejde i din krop, dage, ja måske uger, efter endt behandling og det kan være du er mere følelses ladet end normalt, har et stort søvnbehov eller måske har mere energi. Omvendt kan det os være du ikke rigtig mærker noget. Men uanset hvad så er alt som det skal være og healingen vil arbejde i din krop om du kan mærke det eller ej. Drik endeligt godt med vand da healingen har en udrensende effekt.

Har du været til en behandling hos mig og efterfølgende bliver i tvivl eller nervøs omkring noget, er du meget
velkommen til at tage kontakt til mig. (Se nedenfor eller under kontakt)
Jeg vil stå til rådighed for dig og din sjæl.

(Til sidst skal det lige understreges at healing ikke kan stå alene ved sygdomme hvor en læge allerede har stillet en diagnose. Det kan dog være en støttende behandling til dette. Snak altid med din læge først hvis du er
alvorligt syg og/eller tager receptpligtig medicin for din sygdom. Jeg vil til hver en tid mærke efter og evt. afvise dig hvis jeg mærker det ikke er godt for dig at få en healing oveni din nuværende situation. Dette er og bliver sagt med største empati og kærlighed for dig som individ)